Vad är egentligen viktigt när du ska välja en bildskärm för efterbehandling av naturfotografier eller video? Det finns väldigt många olika val på marknaden. Här försöker jag bena ut vad du ska kika efter och vad du ska undvika. Själv arbetar jag med två stycken skärmar däribland en Eizo Coloredge CG2420. Många lägger mycket pengar på dyr kamerautrustning men arbetar med dåliga skärmar. Här berättar jag varför jag tycker att det är viktigt att investera i en bra skärm för efterbehandling.

Jag vill passa på att understryka att det givetvis finns bra skärmar som fungerar väl för under 5000 kronor också. Du kan testa att komma åt vissa mer högkvalitativa skärmar på andrahandsmarknaden också.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me