I det här avsnittet av Tema Torsdag pratar jag om ritplattor och frågan om du verkligen behöver ha en ritplatta för att redigera dina bilder. Det finns många tankar om ritplattor men egentligen, enligt min mening, finns det bara en fråga att ställa sig själv för att finna svaret om du behöver en ritplatta. Du får svaret i denna video. Dessutom pratar jag om mina nya kurser & workshops.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me