Vad är egentligen HDR? Jag gillar egentligen inte begreppet HDR för att det ofta förknippas med extrema färger och söndertrasad detaljrikedom. Istället vill jag benämna de HDR bilder som jag gör för högdynamiska bilder. Det är en ganska stor skillnad mellan HDR och högdynamiska bilder i den bemärkelsen, eftersom de högupplösta bilderna inte görs som en HDR effekt utan för att kunna få med ett stort spektrum av skuggor och högdagrar i en bild. Låter det krångligt? Kolla in denna video!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!