Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren naturfotograf som är ute efter dina drömbilder, kan du vara säker på att Fröstad Naturfoto kommer att leverera en minnesvärd och lärorik fotoresa med fantastiska fotomöjligheter till förmånliga priser. Ta chansen att uppleva spännande fotografiska resmål i Skandinavien, Europa, Afrika och Asien. Nedan listar jag 5 anledningar till varför du ska välja just Fröstad Naturfoto för din nästa fotoresa!

  • Personliga och exklusiva fotoresor till rimliga priser: Fröstad Naturfoto satsar på att erbjuda personliga och exklusiva upplevelser. Med små grupper, där antalet deltagare aldrig överstiger 8 personer och ibland bara 7 eller 6 personer, får du maximal inspiration och individuell uppmärksamhet från mig som guide och fotolärare. Med andra ord kör jag med små grupper utan att priset stiger. Jag kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser,  jämför mig!

Madagaskar har mängder av färgglada amfibier. Detta är en av dem.

  • Noggrann rekognosering av våra destinationer: Som deltagare hos Fröstad Naturfoto kan du vara trygg i vetskapen att jag är mycket noggrann med rekognoseringen av alla destinationer. Detta innebär att jag har full koll på fotograferingsförhållanden, förväntade arter och potentiella situationer som kan uppstå. Jag har personligen besökt och bott på de utvalda hotellen och träffat våra guider innan fotoresans start. Denna omsorgsfulla förberedelse är av central betydelse för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd fotoresa.
  • Handledning och undervisning av en professionell naturfotograf: Genom att resa med mig får du möjligheten att få handledning och undervisning direkt på plats av en erfaren professionell naturfotograf. Genom kontinuerliga tips och råd samt pedagogiska verktyg hjälper jag dig att utveckla dina fotograferingsfärdigheter och öka dina chanser att fånga dina drömbilder. På varje fotoresa ingår det också genomgångar i efterbehandling och för video – videoredigering.

Tordmule i Varanger, Nordnorge.

  • Skapa dina drömbilder: Fröstad Naturfoto prioriterar att du ska kunna skapa dina drömbilder och ha en fantastisk upplevelse under fotoresan. Jag arbetar hårt för att se till att du får de bästa möjliga naturbilderna och att dina förväntningar överträffas.
  • Undvika turistfällor för en genuin upplevelse: Fotoresorna och äventyrsresorna tar dig till både kända och mindre kända platser i Norden, Europa , Afrika och Asien. Fröstad Naturfoto undviker de största turistfällorna för att ge dig en mer genuin och autentisk upplevelse av resmålet. Detta ger dig möjlighet att skapa unika och minnesvärda naturbilder.