När alla fotografer, fågelskådare och intressenter står och trängs vid Tysslingens strandkant har jag begett mig till mitt absoluta favoritställe för sång- och knölsvan. Här får jag vara själv med svanarna och arbeta med låga vinklar och vackra vattenspeglingar. En riktigt härlig vårdag fick jag i ett naturreservat strax utanför Linköping.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.