I dagens video tar jag er med på en underbar dag ute i solen och våren, där jag ger mig ut på jakt efter snokar i deras naturliga habitat. Dessutom delar jag med mig av min passion för fotografering av ormar och mina tidigare erfarenheter av att dokumentera giftormar runt om i världen. Under min utflykt sökte jag även efter huggormar, men tyvärr fann jag inga denna gång. Istället stötte jag på snokar både bland stenarna och i vassen.

Deras kvickhet och skygghet gjorde det utmanande att fånga dem på bild, men jag är glad att jag ändå lyckades få några bilder av dessa fascinerande varelser. Även om dessa kanske inte är de absolut bästa snokbilderna jag tagit, vill jag betona att det är upplevelsen och glädjen i att vara ute i naturen som är det viktigaste denna dag. Jag hoppas verkligen att den här videon inspirerar er att uppskatta de slingrande vännerna vi har i naturen och du ger dig iväg på egna äventyr i ormmarker.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!