I detta avsnitt åker jag en tidig morgon till Tåkern för att fotografera trollsländor. Klockan är cirka halv 4 när jag anländer och möts nästan direkt av en trollslända med dagg på vingarna. Precis vad jag hade önskat mig. Jag kikar också närmare efter andra trollsländor men det är ganska lite aktivitet. Sannolikt på grund av vind, avsaknad av sol och kyla. Det skulle dock bli bättre..

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me