Jag fotograferar en bokskog på Omberg i närheten av Gränna #Omberg. Det är tidigt i november men alla löven har fallit till marken. Kvar i Ombergs bokskogar är en matta av höstlöv i olika färger av brunt och gult. Bokträden är kala men fungerar alldeles utmärkt för att skapa ett djup i bilderna. Jag arbetar mycket med olika vinklar och kompositioner i detta landskap där jag fotograferar med Sony A7R IV #SonyA7RIV #Sonynordic #Sonyalpha och Sony 24 1,4 GM.

I mina landskapsbilder så letar jag ofta efter något som står ut i bilden. Det kan vara något som bryter av i landskapet. Exempelvis som i den här videon där jag hittar en grön ormbunke bland alla bruna och gula färger. Ombergs bokskog #bokskog är fantastisk vacker så här års och väl värd ett besök. De allra flesta besöker nog bokskogar när det är Prime time för färgerna men stillheten så infinns när säsongen är ”slut” är också härlig att fotografera.

I denna video använder jag, Sony A7RIV + Sony 24 1,4 GM + Uniqball stativ & Uniqball kulled + Sony ZV-1.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!