Jag följer en bäck på Omberg bland rötter och höstfärger. Jag arbetar med ett vidvinkelobjektiv, Sony 24 mm 1,4, för att skapa intima utsnitt av bäcken, rötterna till bokträden och bäcken.

Det är ett fantastiskt landskap som möter mig när jag kommer till platsen. På marken ligger de blöta höstlöven tunga i olika färger. Bäcken brusar och det är fullt med liv i vattnet. Det är helt klart lite trolsk stämning på Omberg denna novemberdag. Jag arbetar mycket med kompositioner och former i detta avsnitt och ger dig tips & råd om hur du kan ta bättre naturbilder i liknande situationer.

I denna video arbetar jag med Sony A7R IV, Sony 24 mm 1,4 & Sony ZV1.

Sugen på att arbeta med makro- & närbilder på fjärilar i ett av Europas bästa ställen för att fotografera just fjäril?

Häng med till fjärilsparadiset i Gran Paradiso 2022!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!