I det här avsnittet beger jag mig ut på vårmorgonen för att fotografera sothönor & vårens fåglar. Bland annat ser jag sångsvanar, knölsvan, knipa, gräsänder och sothöna. En fantastisk morgon som bjöd på många fina chanser till bra fågelfotografering. I det här avsnittet arbetar jag mycket med det vackra ljuset och ger dig tips på vad du själv kan göra för att förbättra dina bilder på rallar, änder och svanar.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me