I dagens avsnitt åker jag ut till vassen för att fotografera skäggmes. Skäggmesen är en väldigt vacker liten mes som inte alltid är enkel att komma nära. Det skulle dock visa sig att detta blev en helt fantastiskt bra dag att fotografera skäggmes på. Skäggmesens hane karakteriseras av ett ljusblått huvud och markanta svarta streck över ögonen. Honan är lite mindre färgsprakande men vacker med sin guldgula fjäderdräkt. I det här avsnittet fotograferar jag skäggmes både i morgonsolen och när vädret går över till att bli ganska mulet. Jag ger dig några bra tips & råd som du kan ha med dig vid din egen fågelfotografering, varför inte skäggmes?

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me