I dagens avsnitt åker jag ut till vassen för att fotografera skäggmes. Skäggmesen är en väldigt vacker liten mes som inte alltid är enkel att komma nära. Det skulle dock visa sig att detta blev en helt fantastiskt bra dag att fotografera skäggmes på. Skäggmesens hane karakteriseras av ett ljusblått huvud och markanta svarta streck över ögonen. Honan är lite mindre färgsprakande men vacker med sin guldgula fjäderdräkt. I det här avsnittet fotograferar jag skäggmes både i morgonsolen och när vädret går över till att bli ganska mulet. Jag ger dig några bra tips & råd som du kan ha med dig vid din egen fågelfotografering, varför inte skäggmes?

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!