I denna veckas video ger jag dig en introduktion till hur du kan arbeta med videoredigering i Da Vinci Resolve. Detta är en fortsättning på förra veckans video om de första stegen för att skapa en videoproduktion.

Båda dessa videor är tänkta att fungera som en introduktion och en plattform för dig att bygga vidare på mer kunskap, tips och tricks om videoproduktion i kommande avsnitt på denna YouTube-kanal.

I denna video om videoredigering i Da Vinci Resolve tittar vi närmare på FPS, tidslinjer och gränssnittet i Da Vinci Resolve.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Videokurs för naturfotografer 2025

Under cirka 6 år har jag producerat en video i veckan i ämnet naturfotografering på min Youtubekanal. Förutom detta har jag producerat många videos för mina fotoresor och workshops på Fröstad Naturfoto. Jag har med andra ord ganska lång men främst intensiv erfarenhet av att skapa videor med naturinriktning. Den här exklusiva kursen i videofilmning och redigering för naturfotografer kommer att ge dig en bred grund till att skapa dina egna videoproduktioner.