I dagens avsnitt befinner jag mig i ett dimmigt eklandskap med kronhjort. En magisk morgon väntade mig med kraftig dimma och kronhjortar som vandrade i eklandskapet. Det var ett sådant ljus som man egentligen bara får de tidigaste morgnarna och under hösten.

Det blir kyligare i Sverige nu och det märktes på denna fototur då höstlöven låg som klistrade mot marken med en del frost på sig. Jag fotograferade både landskapet och hjortarna den här vackra och dimmiga morgonen.

Efter den kraftiga dimman lättade den lika snabbt som den kom och solen tilltog. Dock var inte min fotografering över ännu utan jag mötte på två kronhjortar till och en större hackspett. En magisk morgon med bra fotografering!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!