I dagens avsnitt befinner jag mig i ett dimmigt eklandskap med kronhjort. En magisk morgon väntade mig med kraftig dimma och kronhjortar som vandrade i eklandskapet. Det var ett sådant ljus som man egentligen bara får de tidigaste morgnarna och under hösten.

Det blir kyligare i Sverige nu och det märktes på denna fototur då höstlöven låg som klistrade mot marken med en del frost på sig. Jag fotograferade både landskapet och hjortarna den här vackra och dimmiga morgonen.

Efter den kraftiga dimman lättade den lika snabbt som den kom och solen tilltog. Dock var inte min fotografering över ännu utan jag mötte på två kronhjortar till och en större hackspett. En magisk morgon med bra fotografering!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me