När jag reser mycket i mitt yrke som naturfotograf är det suveränt att ha GPS inbyggd i kameran. Alla PRO kameror bör ha en inbyggd GPS! #GPS​

Att kunna öppna Lightroom Classic CC och importera bilder samtidigt som exakta koordinater läggs till i kartbiblioteket i Lightroom är fantastiskt smidigt och enkelt. Faktum är dock att inte så många PRO kameror har en inbyggd GPS idag. Något som jag som naturfotograf verkligen saknar!

De allra flesta kameratillverkare har dock en APP där du kan synka koordinater med dina bilder. Min erfarenhet är dock att kopplingen mellan kamera och APP ofta är bristfällig. Nu är det dags att alla PRO kameror får inbyggd GPS!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me