När jag reser mycket i mitt yrke som naturfotograf är det suveränt att ha GPS inbyggd i kameran. Alla PRO kameror bör ha en inbyggd GPS! #GPS​

Att kunna öppna Lightroom Classic CC och importera bilder samtidigt som exakta koordinater läggs till i kartbiblioteket i Lightroom är fantastiskt smidigt och enkelt. Faktum är dock att inte så många PRO kameror har en inbyggd GPS idag. Något som jag som naturfotograf verkligen saknar!

De allra flesta kameratillverkare har dock en APP där du kan synka koordinater med dina bilder. Min erfarenhet är dock att kopplingen mellan kamera och APP ofta är bristfällig. Nu är det dags att alla PRO kameror får inbyggd GPS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!