År 2022 kommer att bli ett mycket trevligt år för min Youtubekanal. Idag finns det 300+ olika videos – från när jag fotograferar i fält – diskuterar naturfoto och teknik – live-föreläsningar och mer på kanalen för vem som helst att ta del av. Allt är gratis med andra ord. 300+ videos med fotoinspiration, tips, råd och guider.

Jag hoppas att alla ni där ute (eller de flesta i alla fall) uppskattar mina videos och att de är på svenska. Jag kommer aldrig jaga prenumeranter genom att presentera Youtubekanalen på engelska, det är ni som skandinaviska tittare som är min publik.

Fältfotografering och Tema torsdag.

Jag kommer att fortsätta början på 2022 att ge er fotoinspiration och ny kunskap så klart, både i form av fältfotografering och Tema torsdag. Dessutom kommer det bli många live-föreläsningar också. Jag kommer som vanligt att arbeta nära naturen hemmavid men också ta er med på långväga fotoresor, det är något som jag kommer att utveckla år 2022.

Min  Youtubekanal – fylld med fotoinspiration!

Tar steget mot 4K igen.

Återigen kommer jag att ta steget mot 4K i mina videos. Jag har tidigare kört 1080p på grund av möjligheten till beskärning i efterhand. Med andra ord har jag alltid filmat i 4K men jag har arbetat med en tidslinje som är 1080p. Men nu kommer alltså tidslinjen också vara i 4K. Resultatet blir då videos med högre upplösning. Bra för er som brukar kolla på mina videos på en större skärm eller på en TV. Ni som ofta kollar på mina videos på en telefon kommer sannolikt inte märka av någon större skillnad.

Tack på förhand!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!