I detta avsnitt pratar vi om externa bildskärmar för bildredigering och varför du bör använda dig av en kvalitativ skärm. Många fotografer lägger stora pengar på objektiv, kameror och kameraprylar, men äger bara en dålig skärm och i värsta fall en gammal laptopskärm med TN-panel.

Med tanke på att vi tittar så mycket på våra fotografier tycker jag att en skärm är en av de viktigaste investeringarna du kan göra till din fotografering. Dessutom berättar jag varför du eventuellt ska kalibrera din skärm och när du ska välja SRGB respektive Adobe RGB.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!