I den här online-föreläsningen kommer vi att titta närmare på vad som är nytt i de stora höstuppdateringarna till Lightroom Classic CC & Photoshop CC. Versionerna heter nu LR 2021 & Photoshop 2021.

Det finns en hel del nytt att gå igenom som verkligen kan göra skillnad i dina bilder. Det finns också en del uppdateringar som för mig som naturfotograf är tvivelaktiga, vi kommer att diskutera detta samt prata om etik & moral inom naturfotografering.

Räkna med en fullspäckad online-visning av det senaste inom efterbehandling i Lightroom Classic CC & Photoshop CC.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!