I den här online-föreläsningen kommer vi att titta närmare på vad som är nytt i de stora höstuppdateringarna till Lightroom Classic CC & Photoshop CC. Versionerna heter nu LR 2021 & Photoshop 2021.

Det finns en hel del nytt att gå igenom som verkligen kan göra skillnad i dina bilder. Det finns också en del uppdateringar som för mig som naturfotograf är tvivelaktiga, vi kommer att diskutera detta samt prata om etik & moral inom naturfotografering.

Räkna med en fullspäckad online-visning av det senaste inom efterbehandling i Lightroom Classic CC & Photoshop CC.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen.

*  begränsat antal platser.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me