I min veckans YouTube-video fotograferar jag tofsmes i ett nytt gömsle i Fröstadskogen. Här finns en plattform skapat med mossiga grenar, krokiga stammar och död ved för att skapa en perfekt miljö för småfågelfotografering, inte minst tofsmes. Tofsmesen är en av mina absoluta favoritfåglar med sin punkiga frisyr och oskygga uppträdande. Den är dock ingen självklar art att se i de äldre skogarna och kommer sällan på besök på de traditionella trädgårdsmatningarna. Tofsmesen är livskraftig i större delen av Europa men klassificeras som sårbar i grannlandet, Finland. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!