I det här avsnittet sitter jag i gömsle och väntar på grävling i mina egna hemmamarker. Jag ger dig några bra råd på vägen när du ska sitta i gömsle i väntan på exempelvis grävling men många av råden i denna video gäller för de allra flesta däggdjur i den Skandinaviska faunan. Jag avslöjar också en hemlighet. Det finns nämligen en sak med väder och natur som jag inte tycker om så mycket. Se svaret i denna video.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me