I det här avsnittet åker jag iväg till min närliggande trollskog som erbjuder gammelskogsfotografering i precis samma klass som Tivedens nationalpark. Ute är det tät dimma, ett helt perfekt förhållande för att arbeta i en gammelskog. Bland stora stenbumlingar, heltäckningsmattor av mossa & skägglav finner jag mina motiv.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me