I denna veckas Tema Torsdag pratar jag om powerbanks. Vad ska du tänka på och vad är egentligen milli ampere timmar? Genom att se den här guiden till powerbanks hoppas jag att du får hjälp inför ditt köp eller svar på sådant som du har funderat kring. Som exempel visar jag upp mina egna powerbanks samt vad jag använder för teknikprylar till uppladdning.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me