I min senaste YouTube-video tar jag dig med dig in i Adobe Photoshop Beta och går genom olika exempel på hur AI används i detta kraftfulla program. Observera! Jag är helt emot manipulation av fotografier utan tydliga kreativa intentioner! Som medlem i svenska Naturfotograferna, värnar jag alltid om den ärliga naturbilderna och inte minst de narrativ som naturbilderna skapar.

I denna video trollar jag fram korpar, skapar små vattensamlingar och tillverkar ett julkort mitt i sommaren med hjälp av AI. Jag vill inte bara visa hur långt AI-teknologin har kommit, utan även hur du som professionell eller entusiastisk naturfotograf kan lära dig att känna igen AI genererade bilder och förstå vad som händer i Adobes programvara.

Glöm inte att gilla, prenumerera och trycka på notifikationsklockan för att inte missa några framtida avsnitt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!