I dagens avsnitt fotograferar jag gammelskog i Ycke urskog i Ulrika. Här finns ett stycke gammelskog, klassificerat som urskog. Här finns gamla granar och tallar som inte har påverkats av mänsklig aktivitet från 1500-talet. Överallt där jag tittar i Ycke urskog finns det mossbeklädda stenar, tickor, död ved och skägglav. En fantastisk biotop med andra ord.

I denna video arbetar jag med landskapet i urskogen och då åt mer intima utsnitt än det stora landskapet. Bland annat fotograferar jag ormbunkar som växer mot stora bergssidor, tickor och andra intima utsnitt i landskapet. Jag visar i den här videon hur jag tänker när jag stackar mina fotografier. Det vill säga hur jag slår ihop två bilder med olika skärpeplan för att få skärpa genom hela bilden. Förutom detta får du som vanligt ta del av mina tankar kring komposition och naturbild.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!