Sony A74IV är min huvudkamera men när jag först gjorde valet för att köra A7R-serien primärt framför A9-serien hade jag flera funderingar i mitt huvud. I den här videon delar jag med mig av dessa funderingar och du får veta varför jag valde A7R i stället för A9.

För dig som inte kör med Sony tror jag ändå att denna video kan få dig att fundera över ditt nästa kameraköp. Frågan jag ställer mig är vad jag faktiskt tycker är viktigast i ett kamerasystem, det borde du också göra.

När det kommer till mitt val av Sony A7R framför Sony A9 handlar det mycket om megapixlar, på vilket sätt får du veta i den här videon.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!