I det här avsnittet av Tema Torsdag diskuterar jag återigen AI genererade bilder. Om du inte redan har sett mina första tankar om AI genererade bilder, finner du dessa här: https://youtu.be/Odc8Ua3zfcc I den här videon berättar jag varför enligt min mening fokus bör ligga på berättelsen mer än specifika ”fantastiska bilder” i sin singularitet. Jag berättar om problemen med AI generade bilder men förklarar också varför vi som naturfotografer inte ska känna oss hotade.

Prenumerera på min Youtube-kanal!
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!