I denna video delar jag fyra anledningar till att du bör börja filma. För det första, betonar jag hur roligt och spännande det är att arbeta med rörelser i film. För det andra, betonar jag hur film kan användas för att berätta berättelser. En tredje anledning till att börja filma är att man kan nå ut till nya målgrupper. Genom att använda video kan man nå en bredare publik och kommunicera på ytterligare ett visuellt och tilltalande sätt. Slutligen, betonar jag att lärande och utveckling är en fjärde anledning till att börja filma. Att utforska och lära sig nya saker är alltid roligt och upplyftande.

Under videon visar jag även upp den utrustning jag använder för att filma. Dessutom ger jag en förhandsinformation om en kommande live-föreläsning om Vietnam som jag kommer att hålla samma vecka som videon publiceras.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!