I denna video får du följa med på en tidig morgonfotografering av sångsvanar och knölsvanar. Jag använder mig av motljus för att skapa spännande och dramatiska bilder, med vattenstänk, vattenånga och dimma.

Jag kommer att ge dig mina bästa tips för att fånga de vackra svanarna i deras naturliga miljö. Lär dig om svanarnas beteende och agerande för att förutsäga deras rörelser och fånga de perfekta ögonblicken. Upptäck olika vinklar och perspektiv för att skapa tilltalande kompositioner.

Motljuset är en fantastisk förutsättning för att skapa intressanta bilder. Jag visar dig hur du kan skapa silhuetter och mjuk fin bokeh runt svanarna.

#Svanfotografering #Motljus #DramatiskaBilder #Naturfotografering #Sångsvanar #Knölsvanar #Fotoexponering #Fototips

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!