I den här videon får ni följa med mig till ett paradis för strömstarar. Här finns rikligt med strömstare som flyger från den ena snöbeklädda stenen till den andra i sökning efter föda. Det är en ganska ruggig och mild dag när jag fotograferar strömstaren, mulet så att ISO ligger på cirka 1000 mitt på dagen. Det är alltid svårt att skapa bra bilder på strömstarar i denna väderlek. Lägg därtill att exponeringen också är svårt för att det blir stora kontraster mellan den mörka strömstaren och det vita landskapet. Jag har försökt att skapa spännande bilder på strömstare både som närgångna porträtt och mer riktade mot fågeln i sin natur. Hur som helst blev det till slut en lyckosam och trevlig dag hos strömstararna.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!