I dag tar jag med er till norra delen av södra Vietnam, närmare bestämt till Dalat. Jag har spenderat de senaste tre veckorna i Vietnam för att fotografera fåglar, primater och underbara landskap. Tyvärr lyckades jag inte hitta den eftertraktade blå juveltrasten denna gång, men det hindrade inte mig från att fånga många andra fantastiska fåglar. En av de första arterna jag stötte på var Rödhuvad Trogon. Denna fågel är otroligt vacker med sin lysande röda fjäderdräkt

En annan fågel som verkligen har regnbågens alla färger är Indokinabarbett. Denna färggranna skapelse imponerade verkligen med sin vackra fjäderdräkt. Jag fotograferade även Roststrupig sånghöna. Denna fågel är känd för sin rostfärgade strupe och sin skygghet. Men med tålamod lyckades jag äntligen fånga den på bild! Och självklart kan jag inte glömma att nämna Blågumpad juveltrast. Även om jag missade den blå juveltrasten, hade jag turen att hitta denna färgsprakande fågel.

Min tid i Dalat har varit fylld med fantastiska ögonblick och vackra fågelupplevelser. Jag är så tacksam för möjligheten att få utforska denna underbara plats och dela mina upplevelser med er. Glöm inte att prenumerera på min kanal för att inte missa kommande äventyr och fågelskådningsupplevelser!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!