I det här avsnittet fotograferar jag fåglar vid min fågelmatning med blixt. Bland annat arbetar jag med så kallad “back light” där jag fjärrstyr blixten från mitt gömsle. Blixten står på ett stativ. Jag använder också blixten i blixtskon, rakt på, mina fågelmotiv för att lätta upp fjäderdräkten samt få det där speciella blänket i ögat. Förutom detta ger jag dig mina tips om hur du kan tänka kring en fågelmatning där ambitionen är att få bra och fina bilder på våra småfåglar.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me