I det här avsnittet fotograferar jag fåglar vid min fågelmatning med blixt. Bland annat arbetar jag med så kallad ”back light” där jag fjärrstyr blixten från mitt gömsle. Blixten står på ett stativ. Jag använder också blixten i blixtskon, rakt på, mina fågelmotiv för att lätta upp fjäderdräkten samt få det där speciella blänket i ögat. Förutom detta ger jag dig mina tips om hur du kan tänka kring en fågelmatning där ambitionen är att få bra och fina bilder på våra småfåglar.

Blixt & fåglar. Mina tips!
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!