Därför ska du välja Fröstad Naturfoto!

Fotoresor & workshops för alla.
Kombinationen prisvärda fotoresor med små grupper – är det möjligt?

Kombinationen av mycket prisvärda fotoresor och små resegrupper är Fröstad Naturfoto helt unik med bland de större fotoreseföretagen som idag finns på marknaden. Antingen väljer du en billigare fotoresa men får åka med en större grupp (allt ifrån minimum 8 stycken upp till 12 eller mer). Eller så reser du i en liten grupp och får betala en väsentlig del pengar för detta.

Fröstad Naturfoto kombinerar både som resegrupper (max 8 stycken, men ofta både 6 och 4) och riktigt prisvärda fotoresor. Visst skulle det kännas bra att kunna åka på två fotoresor istället för en? Och visst skulle det vara fantastiskt att få direkt handledning ute i fält och åka med på en personlig och exklusiv fotoresa?

Det kan du med Fröstad Naturfoto. Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa.

Personliga & exklusiva foto- & äventyrsresor.

Mina foto- och äventyrsresor tar dig till både kända och mer okända resmål både i Norden, Europa och Afrika. Jag satsar även på många olika lokala workshops och evenemang.

Mina fotoresor är alltid noggrant rekonstruerande och planerade för att ge dig de bästa fotografiska förutsättningar som du kan få. Du kan räkna med att vi undviker de största turistfällorna och de sämsta tiderna i förmån för en mer genuin upplevelse av resmålet och för att kunna skapa bättre naturbilder.

Både mina fotoresor och workshops är mycket personliga. Jag kör alltid med små grupper, max 8 stycken men på flera resor så lite som 6 personer och ibland även endast 4 stycken. Detta för att du ska få så mycket inspiration och fotolärande som möjligt från mig som guide och fotolärare.

Skapa dina drömbilder.

Det viktigaste för mig är att du kommer hem igen efter en fotoresa med bra bilder och fantastiska upplevelser. När du reser med mig kan du vara säker på att vi kommer att arbeta hårt för att du ska få de bästa naturbilderna möjligt, kanske rent av dina drömbilder.

Att undervisa i natur och naturfotografering är en självklar del i en fotoresa när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte undervisningen som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf.

I min iver att göra dig till en bättre naturfotograf genom undervisning och diskussion samt noggrann rekognosering ökar dina chanser markant att fotografera dina drömbilder på någon av mina fotoresor eller workshops.

Professionellt och prisvärt.

Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa eller workshop i natur- eller landskapsfotografering på nätet. Jag tror att du kommer att bli positivt överraskad över de priser jag erbjuder dig. Jag vill att alla ska få en möjlighet att uppfylla sina resedrömmar eller besöka fotogeniska platser som ger dig minnen och bilder för livet.

Jag samarbetar med flera aktörer, bland annat en av Sveriges största resebyråer, Big Travel, som hjälper dig med din flygbiljettsbokning. Du kan även få hjälp med visumansökningar hos min samarbetspartner Visumpartner. Om du är ute efter nya kameratillbehör som stativ, kulleder eller väskor hittar du allt i min butik där jag samarbetar med One Solution Nordic AB. Allt för att du ska slippa tänka på detaljerna och koncentrera dig på fotograferingen.  ”Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

7 anledningar till varför du ska välja Fröstad Naturfoto.

1. Kombinationen med mycket prisvärda fotoresor och små grupper är unikt.

2. Väl genomtänkta och välplanerade fotoresor samt workshops med fokus på att göra dig till en bättre fotograf.

3. Jag besöker och fotograferar alltid på de platser vi åker till så att du ska få de bästa fotomöjligheterna.

4. Jag har ett stort fokus på att du ska komma hem med riktigt bra bilder & naturupplevelser.

5. Ett koncentrat fokus kring att bedriva ekoturism.

6. Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.

7. Du får en personlig kontakt på Big Travel vid bokning, ett av Sveriges största resebolag, för bokning av flygbiljetter till din fotoresa.

Förmåner.

Du kan beställa fine-art prints från mitt printlabb. En exklusiv printstudio för dig som deltagare/kund hos Fröstad Naturfoto.

Fördelar:

• Du har full kontroll på utskriften. Är du inte nöjd gör jag om det.
• Du har möjligheten att komma till mitt kontor och vara med under hela utskriftsprocessen.
• Jag kontrollerar att alla printar håller absolut högsta kvalitet. Inget går förbi mig. Hittar jag sensorfläckar eller övriga ”felaktigheter” kommer jag påpeka detta och printa på nytt.
• Du kan komma hit till Fröstad gård och hämta upp dina printade bilder.
• Jag hjälper gärna till med val kring ram och urval av bilder, gratis.
• Printade på Fine-art papper av högsta kvalitet, både halvmatt och matt.

Möjlighet att handla specifika fotoprodukter från min VIP-butik. I denna fotobutik finns endast produkter som jag själv använder. Här finns fotoprodukter från märken som Peak Design, Magmod och Uniqball.

Fördelar:

• Du kan få testa produkterna innan du köper dem.
• Möjligheten att komma ut till Fröstad gård för en demonstration.
• Pålitlig service & support (i mån av kunskap av problem).
• Kvalitetssäkrade av mig som professionell naturfotograf.

Du får möjligheten att köpa Minox handhållna kikare och tubkikare till förmånliga priser.

Minox

www.minox.com

Fröstad Naturfoto samarbetar med resebyrån Big Travel. Du kommer att få en personlig kontakt som hjälper dig med din bokning av flygbiljett som passar in med fotoresans olika hålltider. När du bokar flygbiljetter via Big Travel är du säker på att din flygning blir så smidig som möjligt och du undviker också eventuella problem med avgångar och flyg som inte synkroniserar med varandra.

Genom att ringa eller mejla din kontakt på Big Travel kommer du att få den bästa flygresan till ett bra pris utan att själv behöva leta runt bland flygbolagens alla hemsidor. Du lyfter helt enkelt luren, säger vilken resa du har bokat – resten sköter Big Travel! Otroligt smidigt eller hur?

Samaretspartners Big Travel

Om du bokar en fotoresa som kräver visum kan du vända dig till min samarbetspartner, Visumpartner i Stockholm.
Det kan många gånger vara besvärligt och svårt att förstå sig på alla fält som ska fyllas i på en visumansökan.

Av erfarenhet vet jag att det är många personer som fruktar just detta moment när de ska ut och resa. Därför har jag ingått ett samarbete med Visumpartner som kan hjälpa dig genom hela visumprocessen. www.visumpartner.se

Samarbetspartner Visumpartner