fbpx
Varför ska du välja mig?2019-03-04T19:01:20+00:00

Därför ska du välja Fröstad Naturfoto!

Fotoresor & workshops för alla.
Personliga & exklusiva foto- & äventyrsresor.

Jag skiljer mig från många andra fotoresearrangörer på den nordiska marknaden. Mina foto- och äventyrsresor tar dig till både kända och mer okända resmål både i Norden, Europa och Afrika. Jag satsar även på många olika lokala workshops och evenemang.

Mina fotoresor är alltid noggrant rekonstruerande och planerade för att ge dig de bästa fotografiska förutsättningar som du kan få. Du kan räkna med att vi undviker de största turistfällorna och de sämsta tiderna i förmån för en mer genuin upplevelse av resmålet och för att kunna skapa bättre naturbilder.

Både mina fotoresor och workshops är mycket personliga. Jag kör alltid med små grupper, max 8 stycken men på flera resor så lite som 6 personer och ibland även endast 4 stycken. Detta för att du ska få så mycket inspiration och fotolärande som möjligt från mig som guide och fotolärare.

Skapa dina drömbilder.

Det viktigaste för mig är att du kommer hem igen efter en fotoresa med bra bilder och fantastiska upplevelser. När du reser med mig kan du vara säker på att vi kommer att arbeta hårt för att du ska få de bästa naturbilderna möjligt, kanske rent av dina drömbilder.

Att undervisa i natur och naturfotografering är en självklar del i en fotoresa när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte undervisningen som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf.

I min iver att göra dig till en bättre naturfotograf genom undervisning och diskussion samt noggrann rekognosering ökar dina chanser markant att fotografera dina drömbilder på någon av mina fotoresor eller workshops.

Professionellt och prisvärt.

Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa eller workshop i natur- eller landskapsfotografering på nätet. Jag tror att du kommer att bli positivt överraskad över de priser jag erbjuder dig. Jag vill att alla ska få en möjlighet att uppfylla sina resedrömmar eller besöka fotogeniska platser som ger dig minnen och bilder för livet.

Jag samarbetar med flera aktörer, bland annat en av Sveriges största resebyråer, Big Travel, som hjälper dig med din flygbiljettsbokning. Du kan även få hjälp med visumansökningar hos min samarbetspartner Visumpartner. Om du är ute efter nya kameratillbehör som stativ, kulleder eller väskor hittar du allt i min butik där jag samarbetar med One Solution Nordic AB. Allt för att du ska slippa tänka på detaljerna och koncentrera dig på fotograferingen.  ”Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

1o anledningar varför du ska välja Fröstad Naturfoto.

1. Väl genomtänkta och välplanerade fotoresor samt workshops med fokus på att göra dig till en bättre fotograf.

2. Fotoresor & workshops alltid med mycket små grupper.

3. Jag besöker och fotograferar alltid på de platser vi åker till så att du ska få de bästa fotomöjligheterna. Något annat är helt otänkbart.

4. Konkurrenskraftiga priser och ligger ofta mycket lägre än många andra aktörer på marknaden, jämför alltid med mig först.

5. Ett koncentrat fokus kring att bedriva ekoturism.

6. Jag sätter alltid deltagaren och resenären, det vill säga dig, först.

7. Efterbehandling ingår på alla mina fotoresor. *

8. Jag har ett stort fokus på att du ska komma hem med riktigt bra bilder.

9. Du reser tryggt med resegarantier i enlighet med Kammarkollegiets rekommendationer.

10. Du får en personlig kontakt på Big Travel, ett av Sveriges största resebolag, för bokning av flygbiljetter till din fotoresa.

* Här kan du läsa mer om efterbehandling på alla mina fotoresor.

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..