Mina USB-stickor som jag beställde hem för att täcka efterfrågan av min videokurs i Lightroom classic CC förra veckan är redan slut! Fantastiskt roligt och jag fyller nu på lagret med nya USB-stickor. Om du inte redan har sett det, finns det nu en videokurs att beställa på Fröstad Naturfoto.

En videokurs som är på hela fyra timmar och lotsar dig genom Lightroom classic CC & hur du i slutändan kan lyfta dina naturbilder till nästa nivå med enkla medel.

Beställ din egen videokurs här!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me