Söndag 6 oktober 2019

Temakväll Naturfotoresor

Välkommen till Fröstad gård & följ med på en helkväll med temat naturfotoresor. Jag kommer att berätta om några av mina olika destinationer, visa bilder och film. Efter min presentation tar den som vill följe med mig och fotograferar i den närliggande miljön. Glöm inte din egen kamera. Kvällen avslutas med korvgrillning.

Kostnad: 100 kronor per person.

Plats: Fröstad gård precis utanför Mantorp, Östergötland (exakt beskrivning skickas vid förbokning).

Schema:

16:00: Start med presentation av naturfotoresor.

17:00: Fotosession i närområdet.

18:00: Korvgrillning.

Observera! Begränsat antal platser. Endast förbokningar.

Förboka temakväll naturfotoresor.

Naturfotoresor, fotografering & korvgrillning.

OBSERVERA! Inom max en timme efter bokning ska du få ett mail som bekräftar din bokning. Har du inte fått detta bekräftelsemail ska ni kontakta mig på (0)736540687, eller skicka mail till bokning@frostadnaturfoto.se

Ditt namn*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Antal personer*

Övriga önskemål? Om du vill informera mig om allergier, sjukdomar eller andra känsliga personuppgifter, ring mig på 0736540687.

Nyhetsbrev, ja tack! Få erbjudanden på fotoresor, kurser och produkter. Var uppdaterad på nya fotoresor, kurser och evenemang (valfritt).
All korrespondens kommer att ske via e-mail om inget annat specificeras av kund.