Nästa år drar jag igång Olympus OM-D kurser där du får lära dig allt om just din Olympuskamera.

Om du vill få ut det bästa av din Olympus OM-D kamera är denna kursen något för dig. Olympus kamerasystem och dess olika funktioner kan kännas överväldigande vid första anblick. Lägen som Pro-Capture, Live Composite, AI-trackning med flera kan vara svåra att begripa sig på och även om du gör det i teorin kan det vara knepigt att förstå vad de tillför din fotografering i praktiken.

Dessa funktioner som sällan pratas om gör din OM-D kamera unik mot andra kameramärken och det är dessa funktioner som verkligen gör skillnad i din fotografering. Att lära sig sin OM-D kamerautrustning från grunden samt de mer avancerade funktionerna är väsentligt om du vill låsa upp kamerans riktiga potential.

Jag kan ge dig heldagskurser för dessa kameramodeller:

  • E‑M1X
  • E‑M1 Mark II
  • E‑M5 Mark II
  • E‑M10 Mark III
  • E‑M10 Mark II

Det är viktigt när vi arbetar med tekniska detaljer och avancerade funktioner att utbildningen sker både i teori och praktik. Det är nämligen en sak att lära sig de teoretiska fördelarna med en funktion eller ett system men en helt annan att omsätta kunskapen i praktiken.

Mina Olympusutbildningar äger rum på Fröstad gård på vackra Östgötaslätten i en nyrenoverad flygel från början av 1800-talet. I denna vackra miljö visas teoretiska exempel och genomgångar på en kvalitativ projektor och projektorduk. I kurslokalen demonstrerar och visar jag dig hur just din OM-D- kamera fungerar och vilka funktioner som finns att tillgå för din fotografering. Väl ute i fält när den praktiska delen av kursen tar sin början rör vi oss i landskapet runt gården som är belägen mitt på östgötaslätten. En vacker idyll.

Här kan du läsa mer om kursens innehåll.  Och för dig som inte orkar vänta, så kan jag numera också ge dig privatkurser.