fbpx
Podcast Fröstad Naturfoto2018-09-23T19:40:49+00:00

PODDRADIO

Välkommen till Fröstad Naturfotos poddradio som handlar om naturfotografering!

Här kommer du varannan söndag klockan 20:00 få ett nytt avsnitt med den senaste inom kameravärlden och tekniken. Du kommer att få tips och råd gällande både din naturfotografering och efterbehandling. Allt detta blandat med intressanta samtal och diskussioner som rör naturfotografering. En podcast eller poddradio kan liknas vid en klassisk radiokanal (även om du även kan sända video via podscast).

Varför gör jag detta?

Jag lyssnar väldigt mycket på olika typer av poddradio, allt från vetenskap till nyheter. Jag tycker att det fattas en riktigt bra podcast om naturfotografering på svenska som utbildar dig till en bättre naturfotograf. Därför har jag nu valt att starta upp min egen podcast med fokus på just detta ändamål.

Var kan jag lyssna?

Du kan lyssna på min poddradio på flera olika ställen.

Senaste sändningen!

I detta avsnitt kommer jag att diskutera något som verkligen är på tapeten idag, nämligen full frame spegellöst. Med Photokina som börjar bara om några dagar verkar alla jobba med spegellöst och vad som är på allas läppar just nu är full frame spegellöst.

I detta första avsnitt kommer jag diskutera om spegellöst är framtiden, hur kommer marknaden se ut framöver och varför jag väljer att arbeta just med spegellöst. Förutom detta kommer jag prata om varför det är viktigt att ha struktur och arbeta efter ett flödesschema i Lightroom.

Jag tittar också närmare på vilket efterbehandlingsprogram där ute som är mest populärt. Det blir ett fullspäckat första avsnitt som du inte vill missa!

Lyssna på avsnitt #1: Full Frame spegellöst

Du kan lyssna på avsnitt 1 genom att trycka på knappen ovan. Du kan också lyssna på poddavsnittet här:

Om du vill bidra med tips, frågor eller kommentarer skicka dessa till podd@frostadnaturfoto.se

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
Fröstad Naturfoto
Välj sida..