fbpx

Poddradio avsnitt #1 Full Frame spegellöst!

2019-01-03T21:34:32+00:00

Äntligen är det premiär för min podcast! Det känns fantastiskt kul och inspirerande att vara igång. Jag hoppas att du också har ett fram emot denna dag då avsnitt 1 är publicerat.

I detta avsnitt kommer jag att diskutera något som verkligen är på tapeten idag, nämligen full frame spegellöst. Med Photokina som börjar bara om några dagar verkar alla jobba med spegellöst och vad som är på allas läppar just nu är full frame spegellöst.

I detta första avsnitt kommer jag diskutera om spegellöst är framtiden, hur kommer marknaden se ut framöver och varför jag väljer att arbeta just med spegellöst. Förutom detta kommer jag prata om varför det är viktigt att ha struktur och arbeta efter ett flödesschema i Lightroom.

Jag tittar också närmare på vilket efterbehandlingsprogram där ute som är mest populärt. Det blir ett fullspäckat första avsnitt som du inte vill missa!

Lysna på podcasten här:

Play

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..