Äntligen är det premiär för min podcast! Det känns fantastiskt kul och inspirerande att vara igång. Jag hoppas att du också har ett fram emot denna dag då avsnitt 1 är publicerat.

I detta avsnitt kommer jag att diskutera något som verkligen är på tapeten idag, nämligen full frame spegellöst. Med Photokina som börjar bara om några dagar verkar alla jobba med spegellöst och vad som är på allas läppar just nu är full frame spegellöst.

I detta första avsnitt kommer jag diskutera om spegellöst är framtiden, hur kommer marknaden se ut framöver och varför jag väljer att arbeta just med spegellöst. Förutom detta kommer jag prata om varför det är viktigt att ha struktur och arbeta efter ett flödesschema i Lightroom.

Jag tittar också närmare på vilket efterbehandlingsprogram där ute som är mest populärt. Det blir ett fullspäckat första avsnitt som du inte vill missa!

Lysna på podcasten här: