Online-föreläsning: Allt började med landskap.

0
DATUM : 12 NOVEMBER 2020 | 19:00 – 19:40 + frågor
 • KOSTNAD: Gratis!

 • Klockan: 19:00 – 19:40 + frågor.

 • ANTAL PLATSER: Begränsat.

 • Typ: Online-event via Zoom-konferens.

I den här online-föreläsningen berättar jag om hur allt började för mig, och hur landskapsfotograferingen blev en grund i min karriär som naturfotograf.

Jag pratar även om de olika system som jag har eller som jag arbetar med idag, Pentax, Nikon, Olympus & Sony.

Jag diskuterar också varför jag anser att just landskapsfotografi är kritisk för att lära dig utöva andra former av naturfotografi. I denna online-föreläsning kommer du att få se landskapsbilder från världens olika hörn, bland annat från Slovenien, Finland och Norge. Jag kommer att berätta vad jag tycker är viktigt att tänka på i landskapsfotografering och du kommer att få ta del av många tips samt råd.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen. Jag är säker på att en del av er har frågor kring mitt byte från Olympus till Sony?

Varmt välkommen, torsdagen den 12 november klockan 19:00.

Observera att du inte kommer att kunna titta på LIVE-eventet i efterhand!

Plattformen Zoom konferens kan enklast förklaras som ett digitalt mötesrum. Här kan jag som föreläsare nå ut till dig utan att vi behöver träffas i verkligheten. Du kan ansluta till Zoom via datorn eller via Android eller IOS.

Du anmäler dig genom att fylla i anmälan på denna sida.

Steg för steg:

 1. Anmäl dig till mitt online-event på denna sida som du befinner dig på just nu.
 2. Du kommer att få ett mail med en länk i till online-eventet cirka två timmar innan start.
 3. Cirka en halvtimme innan starten – klicka på länken som du fick i mailet.
 4. När du trycker på länken så kommer du direkt till online-eventet som startar klockan 19:00. Du kommer då också få frågan om du vill ladda ner appen Zoom. Det är valbart, men rekommenderas då du kommer få en stabilare uppkoppling. Du kan också fortsatt vara med på eventet via webbläsaren om du så vill.

De här 4 enkla stegen är allt du behöver göra för att delta.

När du kommer in på online-eventet kan du inte höras på din mikrofon då jag har stängt av allt ljud för att det inte ska bli så mycket störningar. Efter föreläsningen kommer jag att sätta igång de mikrofoner hos personer som vill ställa en fråga. Det är också valbart om du vill synas själv på bild eller inte. Du kan med andra ord ha din webbkamera aktiv eller inte, detsamma gäller mikrofonen.

Du kan ställa frågor till mig efter föreläsningen på två olika sätt.

 • Via chatten (du skriver text med din fråga i ett chattrum).
 • Via mikrofon (du pratar helt enkelt in din fråga i mikrofonen på din dator).

Om du har några frågor vänder du dig till mig på,

Mail: info@frostadnaturfoto.se

0
DATUM : 7 OKTOBER 2020 | 19:00 – 19:40 + frågor
 • KOSTNAD: Gratis!

 • Klockan: 19:00 – 19:40 + frågor

 • ANTAL PLATSER: Begränsat.

 • Typ: Online-event via Zoom-konferens.