fbpx
Omdömen2019-03-05T22:14:26+00:00

Omdömen om Fröstad Naturfoto.

Se vad andra säger om Fröstad Naturfoto.

Thomas Bernhardsson, Vänersborg.

“Mycket proffsigt ordnat och väl planerat. Niklas satte verkligen sina deltagare i centrum och var lyhörd för önskemål. En fantastisk upplevelse rakt igenom!”

Tommy Jönsson, Osby.

“En prisvärd och välorganiserad fotoresa. Många och fina möjligheter till varierande landskapsfotograferande. Några höjdpunkter var höstlandskap i snö, Njupeskärs vattenfall och Lavskrika i gammelskogsmiljö. Denna fotoresa rekommenderas stark.”

Mattias Lenhult, Lidköping.

” Trevlig resa som bjöd på spännande väderomslag, majestätisk miljö tillsammans med en bra reseledare och trevliga kurskamrater. “

Fredrik Neregård, Åtvidaberg.

“Platsen för fotoresan var bra vald med tanke på att det finns så stor variation i naturen. Vädret kan man inte påverka men jag tycker att Niklas gjorde en bra anpassning efter rådande förhållanden. Bra att det fanns rejält med tid för att gå omkring och fotografera på egen hand.”

Gunnar Andersson, Söderhamn.

“Härlig resa med fina vyer och omväxlande väder.”

Bo Gärdelöv, Tranemo.

“En väldigt bra fotoresa med fantastisk fotografering och underbar natur. Det var balsam för själen. Gör det gärna igen.”

Åsa Tapper, Stavsjö.

“Mycket vackert i september som ytterligare förhöjdes när vi fick snö. Förutom att jag lärde mig mycket om hur jag ska hantera min kamera var det en fantastisk naturupplevelse.”

Barbro Nelly, Ödeshög.

“Ganska krävande terräng, men härlig fjällupplevelse. Trots långa vandringar fanns gott om tid för fotografering och vägledning.”

Krister Melkersson, Tranemo.

“Tyckte att resan var vad jag förväntat mig, mycket fotograferande och att man fick jobba mycket fritt. Trevlig ledare och kurskamrater.”

Mini Lundin, Linköping.

“Kan inte vara mer nöjd! Njuter av ny kunskap och en schysst träningsvärk! ?”

Barbo Nelly, Ödeshög.

“Dels roligt att träffa andra fotografer och utbyta erfarenheter med dom, dels att få inspiration och nya infallsvinklar från kursledaren. Jag tycker kursen motsvarade mina förväntningar. Mycket bra”.

Gunilla Lundberg, Öckerö.

“Kursledaren kunnig o entusiasmerande.  Duktig på att förklara på ett enkelt pedagogiskt sätt. Inga frågor var för “dumma”.  Trevlig stämning i gruppen. Lagom stor grupp för att alla ska komma till tals. Gott om egentid för att tillämpa de verktyg som gåtts igenom”.

Lars-Anders Lundqvist, Göteborg.

“Undervisningen var väl planlagd.  Din undervisning var inspirerande och jag lärde mig mycket. Du var alltid nära till hands och svarade på mina frågor och visade hur jag skulle hantera kameran och gav tips på vad jag skulle iaktta för att få en bra bild. Kursen blev ett lyft för mig; jag har inte tidigare fått instruktioner  i fält när jag fotograferat men nu fick jag många aha upplevelser som bådar gott för mitt kommande fotograferande”.

Mattias Bergendahl, Stockholm, på privatkurs i fält.

“Mycket bra upplägg för att jag skulle lära mig så mycket som möjligt och få största möjliga värde av kursen. Niklas är en väldigt dedikerad fotograf och pedagog och han gick långt utöver avtalad tid för att jag skulle få Max upplevelse och kunskap under vår dag tillsammans”.

Ulla Karlsson, Linköping, på privatkurs efterbehandling.

“Mycket bra o jag fick komma med de dummaste frågorna! :-)”.

Ingrid Fuchs, Stockholm, på privatkurs efterbehandling.

Strukturerad information om Lightroom, bra för mig. Fick en bra plan att följa för redigering. Fick ordning på bilderna.”

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..