Omdömen om Fröstad Naturfoto.

Se vad andra säger om Fröstad Naturfoto.

Helene Antonsson, Borlänge.

Allting var mycket proffsigt uppstyrt. Bra guide, bra fotovägledning Och vi hann med mycket under resan. Underbart resmål. Oerhört prisvärd resa. Tyvärr kan jag inte ge några tips på förbättringar eftersom allt var så pass bra redan. Rekommenderas starkt!

Lotta Lund, Strömsbergs bruk.

Ett äventyr från första minuten. Resan gav många intryck och även känslomässigt. Få se djuren där de ska vara och mötena med dem. Att även få besöka massajernas by där de berättade med stolthet om sitt liv. Ska man ha äventyr ska man åka med Niklas.

Andreas Petersson, Borlänge.

En mycket bra uppstyrd resa från första början. Bra info innan resan med tips kring packning, när man kunde boka flyg och skaffa visum mm. Bra info under resan hur planen var och vad som var tänkt de närmaste dagarna. Bra tips och trix och hur man kan tänka i vissa fotosituationer det vill säga, super bra foto handledning. Bra och lagom boende och superbra guider För att sammanfatta – En toppen resa!!!

Kaj Tall, Dyltabruk.

Jag hade stora förväntningar på denna fotoresa, och med facit i datorn och minnet så föll förväntningarna in till 100% bland det bästa jag upplevt på så kort tid till så litet pris.

Tommy Jönsson, Osby.

Tänk att en vecka kan gå så fort!

Triglav är verkligen fantastisk vackert. Ett paradis för landskap och naturfotografer. Oändligt med inspirerande motiv. Att fotografera i alla väderförhållanden i en bedövande underbar miljö gör att minneskorten fylls på i rask takt. Snötäckta bergstoppar, vattenfall, brusande forsar och mycket mer.

Niklas jobbar hårt för att uppfylla allas förväntningar, vilket han lyckas mycket bra med. Att bli skjutsad till platser med obegränsat antal fotomotiv är inget annat än lyx på högsta nivå!

Denna resa uppfyllde mina högt ställda förväntningar med råge. Oslagbar natur, god mat samt trevliga fotokompisar. Researrangören Fröstad Naturfoto med Niklas Virsén har lyckats producera en fotoresa i världsklass som jag kommer att minnas livet ut.

Barbro Nelly, Ödeshög.

Fantastiskt vackert land med besök på utmärkta fotogeniska platser. Omväxlande och intensiv.

Barbro Nelly, Ödeshög.

“Lärorik och trevlig workshop med många fina fotomöjligheter. Bra att fotograferingen läggs tidigt och sent på dagen för att utnyttja det fina ljuset”.

Kaj Tall, Dyltabruk.

“Jag hade sedan länge anmält mig till denna workshop och funderade på hur det skulle bli och kan avslöja att jag ångrar mig inte. Det blev hur bra som helst dels naturligtvis på grund av det perfekta vädret och på liten grupp så man känner sig delaktig på riktigt, trevliga och likasinnade gruppmedlemmar och proffsig kursledare i Niklas Virsen”.

Tuija Waren, Molpe, Finland.

“Så genomtänkt och bra organiserad fotoresa! Själv uppskattade jag mest de två dagarna på Hornøya, speciellt den första dagen med sol och snöfall. Vilken upplevelse! Blandning med landskap-, fågel- och däggdjursfotografering passade mig perfekt.

På kvällarna hade vi korta workshop och diskussioner till exempel om bildbehandling, bildvisning och om följande dagens program. Själv lärde jag mig en hel del nya finesser om Olympus, ett stort tack Niklas!”

Barbro Nelly, Ödeshög.

“Trevligt och glatt sällskap, fina fotomöjligheter i underbart landskap! Bra blandning av landskapsfoto och fågelfoto. Bra boende!”

Dag Sjöstrand, Stockholm.

“Mycket bra genomfört! Lagom blandning av landskap och fåglar. Lite mer tid för hararna hade varit trevligt.”

Thomas Bernhardsson, Vänersborg.

“Mycket proffsigt ordnat och väl planerat. Niklas satte verkligen sina deltagare i centrum och var lyhörd för önskemål. En fantastisk upplevelse rakt igenom!”

Tommy Jönsson, Osby.

“En prisvärd och välorganiserad fotoresa. Många och fina möjligheter till varierande landskapsfotograferande. Några höjdpunkter var höstlandskap i snö, Njupeskärs vattenfall och Lavskrika i gammelskogsmiljö. Denna fotoresa rekommenderas stark.”

Mattias Lenhult, Lidköping.

” Trevlig resa som bjöd på spännande väderomslag, majestätisk miljö tillsammans med en bra reseledare och trevliga kurskamrater. “

Fredrik Neregård, Åtvidaberg.

“Platsen för fotoresan var bra vald med tanke på att det finns så stor variation i naturen. Vädret kan man inte påverka men jag tycker att Niklas gjorde en bra anpassning efter rådande förhållanden. Bra att det fanns rejält med tid för att gå omkring och fotografera på egen hand.”

Gunnar Andersson, Söderhamn.

“Härlig resa med fina vyer och omväxlande väder.”

Bo Gärdelöv, Tranemo.

“En väldigt bra fotoresa med fantastisk fotografering och underbar natur. Det var balsam för själen. Gör det gärna igen.”

Åsa Tapper, Stavsjö.

“Mycket vackert i september som ytterligare förhöjdes när vi fick snö. Förutom att jag lärde mig mycket om hur jag ska hantera min kamera var det en fantastisk naturupplevelse.”

Barbro Nelly, Ödeshög.

“Ganska krävande terräng, men härlig fjällupplevelse. Trots långa vandringar fanns gott om tid för fotografering och vägledning.”

Krister Melkersson, Tranemo.

“Tyckte att resan var vad jag förväntat mig, mycket fotograferande och att man fick jobba mycket fritt. Trevlig ledare och kurskamrater.”

Mini Lundin, Linköping.

“Kan inte vara mer nöjd! Njuter av ny kunskap och en schysst träningsvärk! ?”

Barbo Nelly, Ödeshög.

“Dels roligt att träffa andra fotografer och utbyta erfarenheter med dom, dels att få inspiration och nya infallsvinklar från kursledaren. Jag tycker kursen motsvarade mina förväntningar. Mycket bra”.

Gunilla Lundberg, Öckerö.

“Kursledaren kunnig o entusiasmerande.  Duktig på att förklara på ett enkelt pedagogiskt sätt. Inga frågor var för “dumma”.  Trevlig stämning i gruppen. Lagom stor grupp för att alla ska komma till tals. Gott om egentid för att tillämpa de verktyg som gåtts igenom”.

Lars-Anders Lundqvist, Göteborg.

“Undervisningen var väl planlagd.  Din undervisning var inspirerande och jag lärde mig mycket. Du var alltid nära till hands och svarade på mina frågor och visade hur jag skulle hantera kameran och gav tips på vad jag skulle iaktta för att få en bra bild. Kursen blev ett lyft för mig; jag har inte tidigare fått instruktioner  i fält när jag fotograferat men nu fick jag många aha upplevelser som bådar gott för mitt kommande fotograferande”.

Mattias Bergendahl, Stockholm, på privatkurs i fält.

“Mycket bra upplägg för att jag skulle lära mig så mycket som möjligt och få största möjliga värde av kursen. Niklas är en väldigt dedikerad fotograf och pedagog och han gick långt utöver avtalad tid för att jag skulle få Max upplevelse och kunskap under vår dag tillsammans”.

Ulla Karlsson, Linköping, på privatkurs efterbehandling.

“Mycket bra o jag fick komma med de dummaste frågorna! :-)”.

Ingrid Fuchs, Stockholm, på privatkurs efterbehandling.

Strukturerad information om Lightroom, bra för mig. Fick en bra plan att följa för redigering. Fick ordning på bilderna.”