fbpx
Omdömen 2018-08-07T23:41:01+00:00

PRIVATKURS I NATURFOTOGRAFERING

“Mycket bra upplägg för att jag skulle lära mig så mycket som möjligt och få största möjliga värde av kursen. Niklas är en väldigt dedikerad fotograf och pedagog och han gick långt utöver avtalad tid för att jag skulle få Max upplevelse och kunskap under vår dag tillsammans”.

Mathias Bergendahl, Privatperson

KREATIV FOTOGRAFERING I EN ÖSTGÖTSK DJUNGEL 2018.

“Dels roligt att träffa andra fotografer och utbyta erfarenheter med dom, dels att få inspiration och nya infallsvinklar från kursledaren. Jag tycker kursen motsvarade mina förväntningar. Mycket bra”.

Barbro Nelly, Privatperson

KREATIV FOTOGRAFERING I EN ÖSTGÖTSK DJUNGEL 2018.

” Kursledaren kunnig o entusiasmerande.  Duktig på att förklara på ett enkelt pedagogiskt sätt. Inga frågor var för “dumma”.  Trevlig stämning i gruppen. Lagom stor grupp för att alla ska komma till tals. Gott om egentid för att tillämpa de verktyg som gåtts igenom”.

Gunilla Herner Lundberg, Privatperson

KREATIV FOTOGRAFERING I EN ÖSTGÖTSK DJUNGEL 2018.

” Undervisningen var väl planlagd.  Din undervisning var inspirerande och jag lärde mig mycket. Du var alltid nära till hands och svarade på mina frågor och visade hur jag skulle hantera kameran och gav tips på vad jag skulle iaktta för att få en bra bild. Kursen blev ett lyft för mig; jag har inte tidigare fått instruktioner  i fält när jag fotograferat men nu fick jag många aha upplevelser som bådar gott för mitt kommande fotograferande”.

Lars-Anders Lundqvist, Privatperson

PRIVATKURS I EFTERBEHANDLING

Mycket positivt, och väldigt pedagogiskt upplägg. Stor nytta att få ha en privat mentor i Niklas! Väldigt bra att jag fick noteringar med mig”.

Kaj Tall, Privatperson

PRIVATKURS I EFTERBEHANDLING

“Mycket bra o jag fick komma med de dummaste frågorna! :-)”.

 

Ulla Karlsson, Privatperson

PRIVATKURS I EFTERBEHANDLING

Strukturerad information om Lightroom, bra för mig. Fick en bra plan att följa för redigering. Fick ordning på bilderna”.

Ingrid Fuchs, Privatperson

NYBÖRJARKURS I NATURFOTOGRAFERING

Mycket lärorik kurs med en engagerad och kunnig kursledare . Bra val av övningsplatser. Förnämlig att bara vara två på kursen. Vi fick mycket hjälp och tips vid fotoövningar”.

Berit & Kent Karlsson, Privatpersoner