fbpx
Om Fröstad Naturfoto2019-03-15T23:07:58+00:00

Om Fröstad Naturfoto.

Jag som äger och driver Fröstad Naturfoto heter Niklas Virsen.

Jag älskar naturfotografi och natur! Detta är något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att skräddarsy fantastiska fotoresor till dig och lära ut naturfotografi i både det lilla och det stora.

Jag är egentligen utbildad arkeolog och har en masterexamen från Uppsala Universitet men jag har valt banan som naturfotograf. Ett val som jag verkligen inte ångrar. Att kunna livnära sig på det bästa jag vet, naturen och fotograferingen är fantastiskt roligt. Nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter, kunskaper och platser jag har fotograferat på, välkommen till Fröstad Naturfoto.

Fröstad gård

Många av mina workshops har sin utgångspunkt vid Fröstad gård. Här bedriver jag också de populära Lightroomkurserna. Fröstad gård är mitt hem mitt på den vackra östgötaslätten.

Här har jag renoverat en vacker flygel som tidigare har varit hemmet för tjänstefolket på gården. En vacker byggnad från mitten av 1800-talet har nu blivit både kurslokal och galleri.

Naturfotokurser och Fotoresor

FRÅGOR? RING : 0046703012532 ELLER SKICKA E-POST
info@frostadnaturfoto.se

Olympus ambassadör

Jag är svensk Olympus ambassadör. Har du frågor kring Olympus sortiment av kameror och optik? Skicka dina frågor till info@niklasvirsen.com

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..