OLYMPUS OM-D UTBILDNING.

Observera! Den här kursen har redan ägt rum!

 • Lås upp alla funktioner & möjligheter i din Olympus OM-D.

 • Utbildningen sker i både teori & praktik.

 • Utbildning av en professionell och erkänd naturfotograf samt svensk Olympus ambassadör.

 • Utbildning på Fröstad gård, mitt på östgötaslätten.

Jag är svensk Olympusambassadör och kan nu ge dig personliga och pedagogiska kurser i din Olympus OM-D kamerautrustning.

Om du vill få ut det bästa av din Olympus OM-D kamera är denna kursen något för dig. Olympus kamerasystem och dess olika funktioner kan kännas överväldigande vid första anblick. Lägen som Pro-Capture, Live Composite, AI-trackning med flera kan vara svåra att begripa sig på och även om du gör det i teorin kan det vara knepigt att förstå vad de tillför din fotografering i praktiken.

Dessa funktioner som sällan pratas om gör din OM-D kamera unik mot andra kameramärken och det är dessa funktioner som verkligen gör skillnad i din fotografering. Att lära sig sin OM-D kamerautrustning från grunden samt de mer avancerade funktionerna är väsentligt om du vill låsa upp kamerans riktiga potential.

Jag kan ge dig heldagskurser för dessa kameramodeller:

 • E‑M1X
 • E‑M1 Mark III
 • E‑M1 Mark II
 • E‑M5 Mark II
 • E‑M10 Mark III
 • E‑M10 Mark II

Det är viktigt när vi arbetar med tekniska detaljer och avancerade funktioner att utbildningen sker både i teori och praktik. Det är nämligen en sak att lära sig de teoretiska fördelarna med en funktion eller ett system men en helt annan att omsätta kunskapen i praktiken.

Mina Olympusutbildningar äger rum på Fröstad gård på vackra Östgötaslätten i en nyrenoverad flygel från början av 1800-talet. I denna vackra miljö visas teoretiska exempel och genomgångar på en kvalitativ projektor och projektorduk. I kurslokalen demonstrerar och visar jag dig hur just din OM-D- kamera fungerar och vilka funktioner som finns att tillgå för din fotografering. Väl ute i fält när den praktiska delen av kursen tar sin början rör vi oss i landskapet runt gården som är belägen mitt på östgötaslätten. En vacker idyll.

OM-D kursens innehåll.

På den här kursen kommer vi att arbeta med allt ifrån de mest grundläggande reglagen till de mest avancerade funktionerna i din OM-D kamera. Du kommer efter kursen att ha en gedigen kunskap i din Olympuskameras olika funktioner och möjligheter. Givetvis läggs en större tyngdpunkt på de områden som du/ni känner att ni vill kunna hantera.

Kurserna är uppdelade i olika delar. Den första delen är grundläggande och går igenom de olika funktionerna för autofokus, ljusmätning, serietagning och menyer etc. Detta är grundläggande funktioner som likaväl kan vara ganska invecklade och även om du känner att du behärskar dem så är en uppfriskning och nya infallsvinklar viktiga.

Den andra delen i programmet är koncentrerat kring Olympusspecifika och mer avancerade funktioner. Bland dessa återfinns Pro-Capture, Live composite, Inbyggt ND-filter, högupplösningslägen, focus peaking, AI-tracking etc. *

Dessa funktioner kommer att göra din fotografering med din Olympuskamera ännu enklare och mer effektiv. Både de mer grundläggande reglagen och menyvalen samt de mer avancerade kommer som tidigare nämnts att presenteras i teori och utövas i praktiken.

För att delta på denna Olympusutbildning behöver du ha en av följande OM-D kameror:

 • E‑M1X
 • E‑M1 Mark III
 • E‑M1 Mark II
 • E‑M5 Mark II
 • E‑M10 Mark III
 • E‑M10 Mark II

Det är givetvis även bra att ta med de objektiv du har för systemet.

BOKA
0
DATUM : 19 JULI 2020
 • KOSTNAD: 3800:- (heldag).

 • 4 PLATSER

Anmälningsavgift: Ingen anmälningsavgift krävs.

Inkluderat i priset : Lunch (sallad, bröd och dryck) och fika.

Ej inkluderat i priset: Transport till Fröstad gård. Eventuella försäkringar. Utgifter av personlig karaktär.

Betalningsvillkor: Du betalar beloppet via faktura i samband med kursstart.

Läs kursvillkoren.. 


  Fråga

  Du kan använda formuläret här nere eller ringa till mig på telefonnummer 0736540687
  Du kan även skicka ett meddelande till mig på Facebook för snabbt svar!


  Ditt namn*

  Telefonnummer*

  Din e-postadress*

  Vilken kurs gäller det?

  Din fråga:

  När du bokar en fotoresa, workshop eller kurs med Fröstad Naturfoto tycker jag att det är viktigt att du ska känna dig trygg om något inträffar så att fotoresan, workshopen eller kursen inte kan genomföras. I exempelvis händelse av lagändringar, inreseförbud, avrådan från Utrikesdepartementet eller andra omständigheter som omöjliggör aktivitetens trygghet, kommer aktiviteten ställas in och då följer jag paketreselagen. Om en kurs eller workshop utan inkluderad transport och boende blir inställt på grund av händelser som ligger utanför min kontroll ersätts även hela ditt inbetalade belopp.

  I övrigt, gäller mina ordinarie resevillkor som du kan läsa om här: https://www.frostadnaturfoto.se/kurs-och-resevillkor/

  Jag har också ordnat resegaranti genom Kammarkollegiet. Att jag har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens (konkurs).

  Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

  Ring in din beställning

  Du kan också ringa in din beställning till mig eller om du har frågor rörande kursen eller fotoresan.

  Telefon: (0)736540687