OLYMPUS OM-D UTBILDNING.

Observera! Kursen Olympus OM-D utbildnin, har endast 2 platser kvar. ​Boka nu för att försäkra dig en plats på 2020 års OM-D kurs.
 • Lås upp alla funktioner & möjligheter i din Olympus OM-D.

 • Utbildningen sker i både teori & praktik.

 • Utbildning av en professionell och erkänd naturfotograf samt svensk Olympus ambassadör.

 • Utbildning på Fröstad gård, mitt på östgötaslätten.

Jag är svensk Olympusambassadör och kan nu ge dig personliga och pedagogiska kurser i din Olympus OM-D kamerautrustning.

Om du vill få ut det bästa av din Olympus OM-D kamera är denna kursen något för dig. Olympus kamerasystem och dess olika funktioner kan kännas överväldigande vid första anblick. Lägen som Pro-Capture, Live Composite, AI-trackning med flera kan vara svåra att begripa sig på och även om du gör det i teorin kan det vara knepigt att förstå vad de tillför din fotografering i praktiken.

Dessa funktioner som sällan pratas om gör din OM-D kamera unik mot andra kameramärken och det är dessa funktioner som verkligen gör skillnad i din fotografering. Att lära sig sin OM-D kamerautrustning från grunden samt de mer avancerade funktionerna är väsentligt om du vill låsa upp kamerans riktiga potential.

Jag kan ge dig heldagskurser för dessa kameramodeller:

 • E‑M1X
 • E‑M1 Mark II
 • E‑M5 Mark II
 • E‑M10 Mark III
 • E‑M10 Mark II

Det är viktigt när vi arbetar med tekniska detaljer och avancerade funktioner att utbildningen sker både i teori och praktik. Det är nämligen en sak att lära sig de teoretiska fördelarna med en funktion eller ett system men en helt annan att omsätta kunskapen i praktiken.

Mina Olympusutbildningar äger rum på Fröstad gård på vackra Östgötaslätten i en nyrenoverad flygel från början av 1800-talet. I denna vackra miljö visas teoretiska exempel och genomgångar på en kvalitativ projektor och projektorduk. I kurslokalen demonstrerar och visar jag dig hur just din OM-D- kamera fungerar och vilka funktioner som finns att tillgå för din fotografering. Väl ute i fält när den praktiska delen av kursen tar sin början rör vi oss i landskapet runt gården som är belägen mitt på östgötaslätten. En vacker idyll.

OM-D kursens innehåll.

På den här kursen kommer vi att arbeta med allt ifrån de mest grundläggande reglagen till de mest avancerade funktionerna i din OM-D kamera. Du kommer efter kursen att ha en gedigen kunskap i din Olympuskameras olika funktioner och möjligheter. Givetvis läggs en större tyngdpunkt på de områden som du/ni känner att ni vill kunna hantera.

Kurserna är uppdelade i olika delar. Den första delen är grundläggande och går igenom de olika funktionerna för autofokus, ljusmätning, serietagning och menyer etc. Detta är grundläggande funktioner som likaväl kan vara ganska invecklade och även om du känner att du behärskar dem så är en uppfriskning och nya infallsvinklar viktiga.

Den andra delen i programmet är koncentrerat kring Olympusspecifika och mer avancerade funktioner. Bland dessa återfinns Pro-Capture, Live composite, Inbyggt ND-filter, högupplösningslägen, focus peaking, AI-tracking etc. *

Dessa funktioner kommer att göra din fotografering med din Olympuskamera ännu enklare och mer effektiv. Både de mer grundläggande reglagen och menyvalen samt de mer avancerade kommer som tidigare nämnts att presenteras i teori och utövas i praktiken.

För att delta på denna Olympusutbildning behöver du ha en av följande OM-D kameror:

 • E-M10
 • E-M5
 • E-M1
 • E-M1X

Det är givetvis även bra att ta med de objektiv du har för systemet.

BOKA NU!
0
DATUM : 20 JULI 2020
 • KOSTNAD: 3800:- (heldag).

 • 4 PLATSER

Anmälningsavgift: Ingen anmälningsavgift krävs.

Inkluderat i priset : Lunch (sallad, bröd och dryck) och fika.

Ej inkluderat i priset: Transport till Fröstad gård. Eventuella försäkringar. Utgifter av personlig karaktär.

Betalningsvillkor: Du betalar beloppet via faktura i samband med kursstart.

Läs kursvillkoren.. 

Har du en fråga om denna workshop/kurs?

Du kan använda formuläret här nere eller ringa till mig på telefonnummer 0736540687
Du kan även skicka ett meddelande till mig på Facebook för snabbt svar!
Ditt namn*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Vilken kurs gäller det?

Din fråga:

Boka

Olympus OM-D utbildning. (20:e juli 2020).

OBSERVERA! Inom max en timme efter bokning ska du få ett mail som bekräftar din bokning. Har du inte fått detta bekräftelsemail ska ni kontakta mig på (0)736540687, eller skicka mail till bokning@frostadnaturfoto.se

Ditt namn*

Gatuadress*

Postnummer och stad*

Telefonnummer*

Din e-postadress*

Övriga önskemål? Om du vill informera mig om allergier, sjukdomar eller andra känsliga personuppgifter, ring mig på 0736540687.

Jag godkänner resevillkoren Läs kurs- och resevillkoren
Nyhetsbrev, ja tack! Få erbjudanden på fotoresor, kurser och produkter. Var uppdaterad på nya fotoresor, kurser och evenemang. Prenumerera på Fröstad Naturfotos nyhetsbrev (valfritt).
Du kommer att bli inbjuden till en Facebookgrupp för denna specifika fotoresa efter din bokning. Här kan du prata med andra deltagare och även få information om fotoresan. Godkänner du detta? (valfritt).
All korrespondens kommer att ske via e-mail om inget annat specificeras av kund.

Ring in din beställning

Du kan också ringa in din beställning till mig eller om du har frågor rörande kursen eller fotoresan.

Telefon: (0)736540687