Imorgon kommer jag att släppa platserna till en ny workshop: Fotografera lavskrikor i en höstprydd fjällskog 2021. Hitintills har intresset varit stort och det finns endast plats för 6 stycken deltagare. Om du är nyfiken på denna workshop, missa inte morgondagen!

Lavskrikan är en av mina absoluta favoritfåglar. Det är många gånger jag har fotograferat i Fulufjället nationalparks urskog och fått sällskap av dessa vänliga och charmiga gammelskogsfåglar.

I svensk folktro var lavskrikan en barrskogsfågel som bringade otur med sig och tillhörde det övernaturliga i skogen. Den känslan har jag aldrig haft när jag har träffat på lavskrikan bland skägglav och gammelgranar. Tvärtemot har jag alltid uppskattat dess närvaro i gammelskogen. Jag är helt säker på att du också kommer att göra det.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me