I den här online-föreläsningen berättar jag om hur allt började för mig, och hur landskapsfotograferingen blev en grund i min karriär som naturfotograf.

Jag pratar även om de olika system som jag har eller som jag arbetar med idag, Pentax, Nikon, Olympus & Sony.

Jag diskuterar också varför jag anser att just landskapsfotografi är kritisk för att lära dig utöva andra former av naturfotografi. I denna online-föreläsning kommer du att få se landskapsbilder från världens olika hörn, bland annat från Slovenien, Finland och Norge. Jag kommer att berätta vad jag tycker är viktigt att tänka på i landskapsfotografering och du kommer att få ta del av många tips samt råd.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen. Jag är säker på att en del av er har frågor kring mitt byte från Olympus till Sony?

*  begränsat antal platser.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me