Det har varit en hektisk tid både i maj och juni. Det har bjudits på björn i Finland, fantastiskt vackra landskap i Slovenien, gorillor, schimpanser och guldmarkatta i Uganda och makrofotografering bland blommor och fjärilar.

I helgen kör jag en workshop i bäverfotografering följt av kommande kreativa workshop här hemma i Östergötland. Många av de fotoresor som har varit aktuella nu i maj och juni, är redan bokningsbara för år 2020.

Björn Finland

Mycket är redan fullbokat som du själv kan se här, www.frostadnaturfoto.se/fotoresor men det finns fortfarande platser kvar på en del workshops och fotoresor för 2020.

Uganda 2020 bokade slut på bara några dagar och är därmed en av mina absolut populäraste fotoresor, superkul tycker jag. Själv hade jag en magisk tid när jag rekognoserade denna fotoresa ut i fingerspetsarna. Med ett nytt samarbete kommer jag också i framtiden kunna utöka resmål till Afrikas bästa wildlife till riktigt bra priser!

Det händer också mycket på hemmaplan precis som i övriga Europa. Håll koll på Fröstad Naturfoto de kommande veckorna.

Vi hörs & ses!

//Niklas Virsen

Vill du läsa och få ännu mer fotoinspiration, tips & guider? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.