Magiska möten i naturen – I väntan på nya äventyr.

Denna föreläsning har redan ägt rum.

0
DATUM : 30 SEPTEMBER 2020 | 19:00 – 19:40
 • KOSTNAD: Gratis!

 • Klockan: 19:00 – 19:40 + frågor.

 • ANTAL PLATSER: Begränsat.

 • Typ: Online-event via Zoom-konferens.

I dessa tider av Covid-19 är det inte konstigt om man drömmer sig bort till en magisk värld någonstans ute i världen eller här hemma i Norden. I det här gratiseventet håller jag en bildföreläsning om mina mest magiska ögonblick i naturen, hur de har påverkat mig och vad jag känner för bilderna som jag har tagit.

Du kommer att få se möten med däggdjur & fåglar både från Norden, Europa och Afrika. Jag berättar hur jag har tänkt när jag har tagit bilden och varför jag tycker den är bra. Det är många av er som har kommande bokningar på resor med Fröstad Naturfoto och en del andra av er har fått inställda resor och workshops på grund av Covid-19. Kanske den här föreläsningen till mina mest magiska ögonblick i naturen kan vara lite terapi för er. Och för dig som ännu inte har hängt med på någon fotoresa med mig kanske detta är inspirationen ni behöver.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen. Jag är säker på att en del av er har frågor kring mitt byte från Olympus till Sony?

Varmt välkommen, onsdagen den 30 september klockan 19:00.

Observera att du inte kommer att kunna titta på LIVE-eventet i efterhand!

Plattformen Zoom konferens kan enklast förklaras som ett digitalt mötesrum. Här kan jag som föreläsare nå ut till dig utan att vi behöver träffas i verkligheten. Du kan ansluta till Zoom via datorn eller via Android eller IOS.

Du anmäler dig genom att fylla i anmälan på denna sida.

Steg för steg:

 1. Anmäl dig till mitt online-event på denna sida som du befinner dig på just nu.
 2. Du kommer att få ett mail med en länk i till online-eventet den 29 september.
 3. Cirka en halvtimme innan starten – klicka på länken som du fick i mailet.
 4. När du trycker på länken så kommer du direkt till online-eventet som startar klockan 19:00. Du kommer då också få frågan om du vill ladda ner appen Zoom. Det är valbart, men rekommenderas då du kommer få en stabilare uppkoppling. Du kan också fortsatt vara med på eventet via webbläsaren om du så vill.

De här 4 enkla stegen är allt du behöver göra för att delta.

När du kommer in på online-eventet kan du inte höras på din mikrofon då jag har stängt av allt ljud för att det inte ska bli så mycket störningar. Efter föreläsningen kommer jag att sätta igång de mikrofoner hos personer som vill ställa en fråga. Det är också valbart om du vill synas själv på bild eller inte. Du kan med andra ord ha din webbkamera aktiv eller inte, detsamma gäller mikrofonen.

Du kan ställa frågor till mig efter föreläsningen på två olika sätt.

 • Via chatten (du skriver text med din fråga i ett chattrum).
 • Via mikrofon (du pratar helt enkelt in din fråga i mikrofonen på din dator).

Om du har några frågor vänder du dig till mig på,

Mail: info@frostadnaturfoto.se

0
DATUM : 30 september 2020
 • KOSTNAD: Gratis!

 • Klockan: 19:00 – 19:40

 • ANTAL PLATSER: Begränsat.

 • Typ: Online-event via Zoom-konferens.