I skrivande stund finns det endast ett fåtal platser kvar på detta online-event.

I dessa tider av Covid-19 är det inte konstigt om man drömmer sig bort till en magisk värld någonstans ute i världen eller här hemma i Norden. I det här gratiseventet håller jag en bildföreläsning om mina mest magiska ögonblick i naturen, hur de har påverkat mig och vad jag känner för bilderna som jag har tagit.

Du kommer att få se möten med däggdjur & fåglar både från Norden, Europa och Afrika. Jag berättar hur jag har tänkt när jag har tagit bilden och varför jag tycker den är bra. Det är många av er som har kommande bokningar på resor med Fröstad Naturfoto och en del andra av er har fått inställda resor och workshops på grund av Covid-19. Kanske den här föreläsningen till mina mest magiska ögonblick i naturen kan vara lite terapi för er. Och för dig som ännu inte har hängt med på någon fotoresa med mig kanske detta är inspirationen ni behöver.

Jag har under flera år anordnat LIVE-sändningar och seminarier via min Youtubekanal och nu senast för Olympus. Jag vet vad som gör ett bra liveevent och du kommer även få ställa dina frågor LIVE till mig under kvällen. Jag är säker på att en del av er har frågor kring mitt byte från Olympus till Sony?

Varmt välkommen, onsdagen den 30 september klockan 19:00.

Observera att du inte kommer att kunna titta på LIVE-eventet i efterhand!

ANMÄL DIG – GRATIS!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me