fbpx
Lightroomutbildning2019-03-04T19:12:34+00:00

Efterbehandling på varje fotoresa.

Jag är en av Sveriges främsta utbildare i Lightroom Classic CC och Photoshop CC för naturfotografi specifikt. Under många år har jag utbildat i Lightroom för både privatpersoner och grupper. Just privatkurser i Lightroom är något som ofta efterfrågas.

Idag är efterbehandling av dina naturfotografier ett måste (främst om du fotograferar i RAW)! Jag vill dra det så långt och säga att din naturfotografering idag bör bestå av 50% fotograferande i fält och 50% efterbehandling, urval och sortering (kanske till och med 40% – 60%).

Att efterbehandla dina naturfotografier ska ske snabbt och strukturerat. För att göra detta måste du arbeta fram ett flödesschema där du minimerar onödig tid att leta efter reglage eller bilder.

Jag kan ge dig ett strukturerat arbetssätt och enkla medel för att få dina naturfotografier att lyfta. Om du verkligen är seriös med din fotografering, oavsett om du är nybörjare, amatör eller har fotograferat i flera år, måste du lära dig att efterbehandla dina bilder du kommer med allra största sannolikhet häpna över resultatet.

På alla fotoresor med Fröstad Naturfoto får efterbehandlingsutbildning.

Eftersom jag själv anser och arbetar professionellt efter mottot att efterbehandling av dina naturfotografier är så pass viktigt, vill jag erbjuda dig som åker på en fotoresa med mig efterbehandlingsutbildning.  Detta helt utan någon extrakostnad på redan fantastiskt prisvärda fotoresor, det kallar jag en bra deal.

På din fotoresa kommer vi aktivt arbeta med våra bilder i Lightroom Classic CC (eller det fotoredigeringsverktyg som du använder), för att du ska få med dig så bra bilder hem som möjligt. *


* = Utbildning ges endast när möjligheten finns till elektricitet och utrymme. Fotograferingen i fält prioriteras alltid framför Lightroomutbildningen. Utbildningen sker i Lightroom Classic CC men du kan givetvis använda vilket efterbehandlingsprogram du vill. Denna utbildning ersätter inte mina privatkurser i Lightroom eller Photoshop som är gediget mer djupgående.

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..