Nu på fredag är det dags för att börja sända bonusavsnitten för Tema Torsdag. I flera veckor framöver kommer du som tittare att få lära dig om datorer, främst inriktat mot fotografer. Vi kommer att kika närmare på en dators komponenter och vad som är viktigt när du köper/bygger din egna dator för efterbehandling av bilder eller videoredigering.

De första avsnitten kommer att handla om datorns olika komponenter. Allt ifrån processor, minneskort, grafikkort och hårddiskar. Del I som sänds nu på fredag kommer att handla om moderkortet.

Dessa bonusavsnitt om datorer för fotografer är för dig som:

  • Är nyfiken på hur en dator är uppbyggnad och vilka olika komponenter en dator innehåller.
  • Du som ska köpa en ny dator för bildbehandling eller videoredigering (eller både och) & vill veta vad som är viktigt vid ditt köp.
  • För dig som vill bygga din egen dator med inköpta datorkomponenter.

Missa inte någon av dessa avsnitt som sänds på fredagar, flera veckor framåt. Som vanligt får du Tisdagsavsnitten & Tema Torsdag som vanligt.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me