KÖPVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER

(gäller from 26 januari 2018)

Vid frågor, ring Niklas Virsen tel: (0)736540687

Allmänt

Köpvillkoret för köp av digitala produkter omfattar:

  • Presentkort
  • E böcker
  • Guider

Betalning

Du kan betala på två olika sätt.

  1. Via Swish
  2. Via faktura

Via Swish

När du väljer att betala via Swish skickas ett bekräftelsemail till dig att ditt köp är mottaget. Du kommer sedan att få ett e-postmeddelande där det framgår till vilket telefonnummer Swish betalningen ska göras. När jag har fått in betalningen så skickas den digitala produkten via e-post.

Du har tio dagar på dig att betala via Swish. Efter tio dagar är inte din beställning giltig längre och du behöver göra en nybeställning av den digitala produkten.

Via faktura

Om du väljer att betala med faktura skickas ett bekräftelsemail till dig att ditt köp är mottaget. Du kommer sedan få ett-epostmeddelande med din digitala produkt och en faktura.

Du har tio dagar på dig att betala via faktura. Observera att jag inte gör några kreditupplysningar på faktura vid köp av digital produkt.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på köpt digital produkt. Ångerfristen påbörjas dagen efter bekräftelsemailet är skickat till din e-post. Om du ångrar ditt köp ska detta skickas skriftligen till kop@frostadnaturfoto.se inom dina 14 dagars ångersrätt. Detsamma gäller för vanligt brev. Du kan också ångra ditt köp genom att ringa till mig inom dina 14 dagars ångerrätt. Detta gäller även för sms.

Ring till: 0046736540687

Minderåriga

Är du under 18 år, måste du ha målsmans tillstånd för att göra en beställning av en digital produkt hos Fröstad Naturfoto.

Företagsinformation

Fröstad Naturfoto
Adress: Östra Tollstad Fröstad 2, 590 17 Mantorp

Org.nr: 19820308-1990
Kontaktinformation: info@frostadnnaturfoto.se