Först & främst vill jag tacka alla er som bokar fotoresor och workshops ♥️ , för detta år men även nästa år 2021. Som ni vet har jag inte direkt legat på latsidan i dessa Coronatider. Många nya workshops & kurser har sett dagens ljus, och uppföljningar på många av dessa är planerade till 2021.

Jag tänker dock inte bromsa där. Just nu har det dykt upp ett flertal nya & nygamla workshops på hemsidan och fler kommer. Fotoresor för 2021 är planerade, likaväl som fler rekningsresor till nya magiska destinationer. Bland annat USA & nya destinationer i Afrika.

Trots att en del redan är fullbokat eller få platser kvar hoppas & tror jag på en rese- & workshopsbomb i början av nästa år. Jag tror nämligen att reslusten & vetgirigheten gör att det kryper i kroppen på de flesta av oss. När den bomben kommer vill jag så klart vara förberedd med många nya workshops & fotoresor.

Tack!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me