Inga av mina fotoresor, workshops eller kurser har behövts ställas in på grund av för få deltagare. Jag vet att en del av er som reser på fotoresor har fått fotoresor inställda. Det är bara att beklaga, väldigt tråkigt.

Jag försöker alltid att köra mina fotoresor in i det sista, utan undantag, så länge ekonomin går plus och minus noll. Jag vet själv hur det är när man har gått och längtat och förberett sig för en fotoresa som sen blir inställd. Man kanske har fixat ledigt med jobbet, familjen och köpt saker inför fotoresan. Sen när den inte blir av är det naturligtvis riktigt tråkigt och irriterande.

Alla fotoresor, workshops och kurser är olika. En del blir snabbt bokade, andra tar lite längre tid och vissa blir helt enkelt inte bokade. Ofta varierar det från år till år också. Ett exempel är Vilda Finland som endast hade två deltagare med sig 2019, men som nu 2020 blev fullbokad på några veckor. Detsamma gäller myskoxefotograferingen i Dovrefjell som 2019 var fullbokad med åtta platser men som i år endast drog tre personer. Det varierar helt enkelt men det viktigaste i slutändan är att du som deltagare och resenär ska få åka på den fotoresa du har planerat inför.

Florida ösgren.

Fotograferar alligatorer i ösregn.

  • Jag kör alltid mina fotoresor, workshops och kurser så länge de går plus/minus noll.
  • Jag arbetar inte med intresseanmälningar, som den enda bokningsformen på kommande fotoresor. Får du en plats, så har du en plats, så enkelt är det.
  • Pengar har aldrig varit en drivkraft för mig. Min passion för naturfotografi och viljan att lära ut om natur och fotografering är det viktigaste.

Många av mina deltagare och kunder är återkommande, vilket är ett av de bästa betyg jag kan få. Jag vill alltid värna om mina resenärer oavsett om en fotoresa blir mer eller mindre bokad. Nu vet du lite hur jag och mitt företag Fröstad Naturfoto tänker kring inställda fotoresor. Hoppas att det känns tryggt och stabilt för kommande bokningar av din drömfotoresa, workshop eller fotokurs.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me